menu

woensdag 20 juni 2012

Creativiteit op het Haagse Ondernemersplein

Als lid van de Haagse Communicatie Kring (www.hck.nl) kom ik regelmatig in contact met leuke evenementen in Den Haag. Gisteren en vandaag was op het Plein in Den Haag dan ook het Haagse Ondernemersplein 2012.

Twee maanden geleden kwam de oproep (ook via de HCK) voor creatieve bedrijven om zich te presenteren op de creatieve markt gedurende het ondernemersplein. Uiteraard hadden we snel een plan klaarliggen en ging onze inschrijving naar de commissie die 30 bedrijven zou selecteren om zich te presenteren op deze middag.

Gisteren was het zover en we hadden een heel succesvolle middag. Natuurlijk zat het weer mee en de stemming zat er al snel goed in. Webtechniek had onze mascotte op een groot bord laten drukken en hem voorzichtig onthoofd. Vele mensen gingen ter plaatse op de foto met onze 'goedgebouwde oplossing'  en dat is ook de aanwezige pers niet ontschoten.



Webtechniek verzorgt ook beursregistratie en congres-tools. Een leuke tool die wij leveren is een applicatie waarmee de zojuist elders op de beurs genomen foto (die vanuit de camera met wifi naar onze server is verzonden) voorzien van een leuke omlijsting naar de bezoeker van de beurs kan worden gemaild.

De bezoeker ontvangt een mailtje met een link naar zijn foto en natuurlijk wat informatie over Webtechniek erbij. De foto kan gedeeld worden op zijn of haar social media of gewoon gedownload voor 'intern' gebruik.

Ik heb hierboven mij eigen resultaat toegevoegd, maar het bord viel met name bij vrouwen erg in de smaak (hoewel de gemiddelde man de kans zich niet liet ontnemen om zo op de foto te gaan).

In de beschikbare 90 minuten voor deze creatieve markt scoorden we zeer veel foto's en de bijbehorende visitekaartjes. Een nuttige en ook nog eens zeer leuke middag.

Ook deze tool gebruiken op uw beurs? Neem gerust contact met ons op. Webtechniek kan (in samenwerking met webstudio MM) het hele proces voor uw organisatie inregelen. Creativiteit kan ook op het web, laat u door ons verrassen!

Maurice Jongmans
expert internet en nieuwe media

1 opmerking:

  1. Redelijk geprijsde 4k actiecamera wifi is geassocieerd met de GoPro-camera's en veel actiecamera's worden geleverd met een GoPro-montage-adapter om te profiteren van de accessoires die beschikbaar zijn voor deze camera's.

    BeantwoordenVerwijderen