menu

donderdag 7 juni 2012

Nieuwe mogelijkheden: iDeal naar PayPal

Deze week lanceerden we samen met PayPal een nieuwe applicatie: Money2. Money2 maakt het mogelijk om geld van uw bankrekening direct via een iDeal betaling op uw PayPal-rekening te storten.  Een belangrijke nieuwe ontwikkeling in de mogelijkheden om PayPal snel en eenvoudig te gebruiken. de voordelen van PayPal voor (inter)nationale betalingen waren onder meer vanwege de kopersbescherming al duidelijk, maar de snelheid en eenvoud waarmee u nu geld aan uw PayPal-rekening toevoegg is nieuw. Het gebruik van de diensten van www.money2.nl is overigens gratis.



Money2.nl



Ook is het vanaf nu mogelijk om via Money2 een nieuwe PayPal-rekening aan te maken en deze direct aan uw bankrekening te koppelen. Het verificatie proces gaat eenvoudig met een iDEAL betaling van 1,00 euro, die wij meteen op uw nieuwe PayPal rekening storten. Sneller, gemakkelijker en veiliger dan voorheen.

De afgelopen  maanden was intensief contact met de PayPal organisatie nodig om alles in te regelen en de nodige goede creatieve oplossingen te bedenken, maar dankzij de goede samenwerking zijn we inmiddels online. We hebben bij webstudio MM en Webtechniek natuurlijk ook een prima team staan die gelukkig worden van dit soort uitdagingen. En dit is nog maar het begin. De komende maanden gaan we nog meer diensten aan het portfolio van Money2 toevoegen, waar ik binnenkort vast op vooruit blik.

Maurice Jongmans
expert internet en nieuwe media


Geen opmerkingen:

Een reactie posten